Presentació 2015/16

El passat diumenge 13 de setembre és va viure la jornada de presentació de tots els equips del club. Tothom va jugar un partit amistós i va ser presentat. Com és tradició el dia va concloure amb el Trofeu Joan Marquès, que va guanyar el nostre primer equip. Com a nota especial, vam tenir l’homenatge a Edu Porta i Marc Gutiérrez “Guti” que s’han retirar aquesta any després de defensar la nostre samarreta durant moltes temporades.

Els primers en sortir a pista van ser els minis, que no van poder amb un rival molt superior, el CB Samà. Seguidament va jugar l’Infantil que va guanyar a l’AE Esquitx. El cadet va perdre contra el CB Castellbisbal, i el júnior B també va guanyar el seu partit contra l’AE Esquitx. Per tancar el matí el sub21 va imposar-se al CB Cubelles amb una cistella sobre la botzina.

Per la tarda el júnior A va guanyar el seu derbi al CE Gelida, i el sènior B va fer el mateix contra el CB Calafell. En acabar aquets partits va arribar el moment de presentar a tots els jugadors, tècnics i equips. 

12006181_841168965980777_2533128443437462498_n

Juntament amb la presentació es va fer l’homenatge a Edu Porta i l’etern capità Marc Gutiérrez “Guti”. Un moment molt emocionant per a dos jugadors als que els hi agraïm el seu esforç, compromís, dedicació i valors que ens han demostrat tots aquets anys.

XIV TROFEU JOAN MARQUES

Per rematar la jornada, es va disputar la catorzena edició del trofeu Joan Marquès, amb els primers equips del CE Gelida, SE Casal i els amfitrions Els Monjos BC. 

El primer partit va estar molt igualat durant la primera part. En la segona, però, els de casa van pujar el ritme defensiu i van poder trencar el partit arribant a un final sense emoció.

Parcials. 18-20 / 21-13

Resultat final. Els Monjos BC 39 – 33 CE Gelida

Tot seguit, el Casal debutava al torneig contra els locals, que van dominar el partit en tot moment, mantenint unes avantatges entre 6 i 10 punts. Amb aquesta victòria els vermells es proclamaven campions.

Parcials. 26-18 / 19-19

Resultat final. Els Monjos BC 45 – 37 SE Casal 

Per acabar, els dos equips els dos equips de fora és disputaven la segona posició. Va ser un partit molt igualat en tot moment, que al final es va decidir per la veterania d’un Gelida molt experimentat.

Parcials. 17-14 / 15-17

Resultat final. CE Gelida 32 – 31 SE Casal

L’entrega de premis va ser càrrec del nou regidor d’esports, Jose Luis Soriano. Amb això va finalitzar la jornada, agraïm a tots els equips participants i a la gent que va passar el pavelló al llarg del dia el gran ambient de bàsquet que vam gaudir.

11990619_841168812647459_8581827543720834347_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s