NOVA TEMPORADA

Aquest diumenge dia 13 de setembre, torna el bàsquet a Santa Margarida i els Monjos amb la presentació de tots els equips i el tradicional Trofeu Joan Marques.

A primera hora (09:00) jugarà un equip nou, que salta de l’escola a federació, els minis a les ordres de Nil Alemany i Gabry Garcia s’estrenaran davant del CB Samà.

Seguidament (10:00) serà el torn del Infantil, que seguiran a les ordres de Fran Carrión i Gerard Serramià, i s’afegirà Ton Mercè. Aquest nois segueixen amb el mateix bloc tot i que tenen noves incorporacions i s’enfrontaran també al AE Esquitx.

A les (11:00) arriba el cadet. Seguint amb la feina de l’any passat Mònica Contreras i Christian Esteban esperen donar un salt de nivell aquesta temporada. També amb algunes incorporacions s’enfrontaran en aquest partit de presentació al CB Castellbisbal.

A migdia (12:00) jugarà el júnior B, mantenint pràcticament el mateix equip des de fa moltes temporades, ha sigut un equip amb pocs canvis. Marc Guirao i Sergi Martí es faran càrrec de l’equip aquesta temporada i s’enfrontaran al AE Esquitx en el seu partit de presentació.

L’últim partit del matí (13:00) el jugarà el Sub21, un equip amb molts canvis que esperem que serveixin per millorar. A les ordres de Christian Esteban i Fran Carrión jugaran el seu primer partit contra el CB Cubelles.  

A primera hora de la tarda (15:00) jugarà el júnior A, un equip completament nou, que veurem com a les ordres de Manel Ruiz i Marc Guirao són capaços de entendres i fer una bona temporada. En el seu partit de presentació s’enforataran al CE Gelida.

L’últim partit abans de la posada de llarg (16:00) el jugarà el sènior B, un equip que no ha patit cap canvi, nomes han pujat alguns sub21 de la temporada anterior. Alberto Campos seguirà amb la feina de l’any passat aquest cop a 3a Catalana gràcies a la 3a posició aconseguida la temporada passada. El seu partit serà contra el CB Calafell.

A les 17:00 serà el moment de que tots els equips es presentin. Un per un sortiran tots els jugadors, entrenadors i delegats. Ens espera alguna sorpresa durant la presentació!

A les 18:00 arriba el torn del primer equip. El sènior A amb pocs canvis, amb tres baixes i dues incorporacions i un canvi a la banqueta. Tini Delgadotorna a dirigir l’equip després de 8 anys allà on el va deixar, a 2a Catalana. Quim Montiel seguirà a l’equip amb les funcions de delegat. L’equip es presentarà com es costum amb el Trofeu Joan Marques en memòria a un home que va marcar la història del nostre club, del CE Gelida i de la SE Casal.

18:00 CE GELIDA – ELS MONJOS BC

18:45 ELS MONJOS BC – SE CASAL

19:30 SE CASAL – CE GELIDA

Al finalitzar és realitzarà l’entrega de premis. Agraïm a tots els clubs participants la seva col·laboració. Gràcies AE Esquitx, CB Castellbisbal, CB Samà, CB Calafell i CB Cubelles. I com cada any, al CE Gelida i a la SE Casal.

Os esperem al llarg de diumenge al Pavelló Municipal, BASQUET MONJOS!

presentacio1516

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s