Últim partit del sub21 preferent

Els nois de Nil Alemany tancaven la temporada a la màxima categoria a la pista del CB Tarragona, amb les baixes de Ernest Riba i Adrià Roig.

Inici de partit molt fluix per part dels dos equips, sense ritme i amb defenses zonals que no permetien atacar amb comoditat a cap dels dos equips. Així es va arribar al segon període on semblava que els locals es trobaven millor i agafarien les primeres avantatges. En aquest moment els vermells liderats per Xavi Monsalve i Carles Gómez van pujar la defensa i van poder corre en atac, que juntament amb l’encert en el tir exterior van agafar embranzida per anar al descans amb 3 punts d’avantatge en el marcador.

A la represa els visitants es van enfonsar, fluixos en defensa i desencertats en atac, durant tota la segona part no van ser capaços de trobar el forat un una tancada defensa zonal dels locals, que van practicar durant els 40 minuts del partit. Sense encert en el tir dels nostres, els de Tarragona van anar sumant poc a poc i al final van guanyar el partit amb una còmode diferència.

Amb aquest partit acaba la temporada, ha sigut un any difícil, però on l’equip ha progressat i après en una complicada categoria que esperem hagi servit per a ser millors en el futur. Sempre gas!

Resultat final. CB Tarragona 65 – 40 Els Monjos BC

IMG_1128

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s