Merescuda primera victòria del sub21 B

Primera victòria del nostre sub21 B aquesta temporada a casa i davant el CB Alisos tot i les baixes i jugar durant els dos primers quarts amb només sis jugadors.

En els primers minuts de partit els nostres van agafar una diferència de 6 punts (10-4). A partir d’aquest moment els rivals van tenir una ràpida reacció amb un parcial de 0-9 però Enric Ametller va aparèixer per trencar el parcial i col·locar als nostres 17-13 al final del primer quart.

En el segon quart es va viure el pitjor quart dels nostres,  i on els visitants van poder apropar-se i remuntar el partit amb un parcial total de 7-14. Ocasionat també per la falta de jugadors a la banqueta.

A la tornada del descans, i amb la incorporació d’Eric Via que va donar aire als nostres es va viure un gran tercer quart. Durant els primers minuts amb un molt bon joc davant la zona plantejada pel CB Alisos i durant els últims minuts del quart encapçalats pel gran partit tant de Rai Mestre com de Fredi Contreras que amb dos triples gairebé consecutius va posar per davant als nostres.

L’últim quart, i a diferència dels anteriors partits igualats, els nostres jugadors van tenir valor per seguir jugant un bon joc en atac i sobretot anotar els tirs lliures decisius, on Dani Fortis va sentenciar el partit i donar la victòria final als nostres que esperem que no sigui la última.

Marc, Dani F (12), Fredi (15), Enric (6), Pau (2), Rai (14), Eric

Parcials. 17-13 / 7-14 / 17-9 / 8-8

Resultat final. Els Monjos BC 49 – 44 CB Aliaos

IMG_1125

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s