El júnior segueix guanyant

Els nostres es desplaçaven a Vilanova per a jugar contra el Samà, rival situat per a sobre nostre. El partit es presentava dur i els vermells es presentaven amb les importants baixes de Pau Làrregola, Carlos Blanco i David Méndez.

Mal començament del partit pels vermells amb un 12 a 2 al marcador que es remuntaria amb una bona posada en escena fins al 28-29 al final del segon quart.

Ja en la represa, desordenat principi del tercer quart amb un 44-34 en contra a falta de 3 minuts per finalitzar el quart, remuntada increïble amb un 2-16 al últim quart per deixar un 48-53 final al marcador i aconseguir la quarta victòria consecutiva d’un equip que va començar molt fluix i ha millorat considerablement.

Aquest dissabte, tancaran la lliga, en l’altre derbi penedesenc, concretament contra el Gelida situat en la part alta de la classificació i on els entrenadors esperen acabar la temporada amb una altre victòria i segellar un final de temporada espectacular.

Resultat final. Bàsquet Samà Vilanova 48 – 53 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s