Derrota ajustada del sub21 preferent

Els nois de Nil Alemany tancaven la competició com a locals, en un terreny de joc inusual, al pavelló de la Gamba de Vilafranca del Penedès. El rival era el Torreforta, equip de la zona alta de la classificació.

Inici pobre dels dos equips, amb un ritme de partit molt fluix, tant en defensa com en atac que acaba amb una lleugera avantatge pels visitants al finalitzar el primer període.

En el segon els locals van començar a pujar la seva defensa, i liderats per Oriol Batalla agafaven les rendes del partit. Tot i així els visitants no es van deixar sorprendre i van aguantar be la embranzida, anant per davant al descans.

La segona part no va defraudar. El nivell de partit va pujar, i els dos equips van oferir un bon bàsquet. Els vermells, amb un bon Xavi Monsalve van capgirar el marcador i van tancar el quart amb avantatge pels minuts finals.

En el darrer quart els visitants van començar molt forts, i van sorprendre als nostres que van veure com marxaven en el marcador. Quan semblava que els locals ja no hi arribarien, aquests van tornar a entrar al partit amb un encertat Gabriel Vivó, que amb dos triples consecutius portava el partit a decidir-se en l’últim minut. Aquí els de Tarragona, més experts, van sentenciar des de la línia del tir lliure.

El següent partit serà l’últim de la temporada, a casa el cuer, esperem que els nostres puguin tancar un cicle de dos anys molt bonics amb un bon regust de boca.

Abde (6), Xavi (10), Gabri (6), Roig (4), Batalla (7), Gerard (12), Pol (4), Carles (6), Víctor (4), Ernest, Dani (3)

Parcials. 12-16 / 16-16 / 19-14 / 15-21

Resultat final. Els Monjos BC 62 – 65 AD Torreforta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s