Som de segona!

Aquest passat diumenge el sènior es desplaçava fins a Masquefa amb l’objectiu de certificar, matemàticament, l’ascens de categoria.

El partit no va començar gaire favorable als interessos dels vermells ja que els nervis van passar factura i no deixaven desplegar el joc al que l’equip ens té acostumats aquesta temporada. Un primer parcial per oblidar (16-11) i una sortida dolenta al segon període, deixaven el marcador amb un clar 28-14 pel Masquefa. Va ser en aquest moment on els Monjos va agafar el comandament del partit fins a capgirar el marcador (31-32). Però una nova errada defensiva permetia una cistella al darrer segon dels locals que arribaven al descans amb un mínim avantatge de 33 a 32.

A la represa el partit es va igualar amb constants intercanvis de cistelles fins arribar als darrers segons amb un 65 a 63 pels locals. Va ser aquí, on un llunyà triple de Manel Ruiz donava la volta al marcador i permetia als vermells sumar una nova victòria, la número 23 del curs, per 65 a 67 i certificar, matemàticament, l’ascens a la segona catalana.

Guti (4), Sergi (6), Lluís (10), Adri (5), Pau, Oriol (9), Xavi (2), Chris (6), Rafa (9), Manel (13), Marc (3)

Parcials. 16-11 / 17-21 / 10-14 / 22-21

Resultat final. CB Masquefa 65 – 67 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s