Segona victòria consecutiva del júnior

El nostre júnior es desplaçava a la pista del bàsquet Sant Boi, equip situat a la part mitjana de la classificació i on a casa ha fet molt bona resultats.

El primer quart els Monjos va sortir fluix en defensa i va permetre moltes facilitats en defensa fet que va provocar que l’equip local sumés fins a 23 punts en el primer període. El resultat era de 23-16.

El segon període els vermells van sortir amb molta intensitat defensiva fet que els hi va permetre culminar diferents contraatacs i els va permetre guanyar el període per 14 punts de diferència i marxaven al descans amb 27-34 en el marcador.

Ja en la represa, els dos equips van sortir molt forts i es preveia un partit que es decantaria per petits detalls, tot i que dos triples seguits de Pau Làrregola feia que Els Monjos marxés 13 punts amunt a falta de 10 minuts per a disputar-se (43-56)

En el últim quart, el tècnic vermell va plantejar una defensa molt agressiva que va costar als locals superar-la i que gràcies als tirs lliures permetia ala locals baixar la barrera psicològica dels 10 punts tot i que el bon joc mostrat per als nostres va decantar el partit de la nostre banda.

L’entrenador vermell es mostra molt content del canvi mostrat pels jugadors tècnicament i tàcticament, fet que els ha fet guanyar 4 dels últims 7 partits en la lliga.

La setmana que ve rebem al Pallejà, ales 16h a la pista vella, un partit que es preveu emocionant i que una victòria permetria als Monjos acostar-se al equip rival i al Samà, rival de la setmana següent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s