L’infantil no pot amb el Gavà

L’infantil rebia a casa al Gavà, el partit començava molt be pels locals on una bona defensa, un bon control del rebot i el poder sortir al contraatac deixava el quart a favor dels locals per 12-8.

A la segona part els locals van desconnectar totalment tant en atac com amb defensa, els visitants van començar a dominar els rebots i a surti al contraatac i deixaven als locals amb nomes 4 punts en tota la part, i els visitants van aconseguir 16 punts, marcador a la mitja part era de 16-24.

La tercera part començava millor que la segona, però el poc encert de cara a cistella dels locals u aprofitava l’equip visitant per augmentar la diferencia poc a poc, apart el equip local es va quedar amb 5 jugadors per la marxa de 3 jugadors cap a la meitat del quart.

La quarta part tot i ser nomes 5 jugadors el resultat del quart va ser de 13-14 pels visitants, els locals van estar lluita y no van baixar els braços en cap moment, molt orgullós del equip i llàstima del 12/26 en tirs lliures, seguim treballant i millorant.

Resultat final. Els Monjos BC 36 – 52 CB Gavà

IMG_0983

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s