L’infantil perd al camp del líder

Aquest cap de setmana l’infantil jugava al camp del líder el Basquet Pia Sabadell, els visitants començaven be, intensos en defensa i juga’n be en atac però la superioritat en l’alçada dels jugadors feia que els locals controlessin el rebot i al final de la part aconseguien un parcial de 16-0, la part acabava amb un resultat de 28-6.

La segona part continuava igual que el final de la primera part, els visitants sobrepassats en tot i tornaven a encaixar un parcial de 10-0, però demanat un temps mort per l’equip visitant feia que els nois recobressin la confiança i tornessin a fer un bon joc i un parcial de 2-9 on deixava el marcador a la mitja part de 42-15.

La tercera part els visitants sortien mes motivats però llàstima de les continues pèrdues de pilota i les contraatacs fallats que no vam aconseguir retallar el marcador sinó encaixar un altre parcial de 18-2.

La quarta part tot i la diferencia en el marcador els visitants no van baixar el ritme en cap moment, van lluitar cada rebot i cada pilota, molt content de l’actitud del partit mostrada pels jugadors, llàstima del resultat final, continuem treballant per millorar.

La pròxima setmana a casa contra el Gavà.

Resultat final. Basquet Pia Sabadell 72 – 21 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s