Pas de gegant del sènior

Aquest passat dissabte, el sènior del club es desplaçava fins al Baix Llobregat per jugar a la pista del Santfeliuenc, un equip de la zona mitja alta de la classificació.

El partit començava amb domini local gràcies a l’encert en el tir exterior i les opcions fàcils que permetia la defensa vermella. No va ser fins al final del període on els nostres van assolir les primeres avantatges al marcador (17-19).

Al segon quart, els Monjos va aconseguir ajustar millor la seva defensa i ampliava fins als vuit punts el seu avantatge. Tot i això, un últim minut de quart d’algun desajust en defensa deixava un apretat 29 a 35 al descans.

A la represa, els vermells es van encallar en la defensa zonal dels de Sant Feliu fins que es van fer dominadors del rebot i van poder jugar al seu joc de contraatac per tancar el quart amb la màxima diferència del partit, 45-56.

Al darrer període, un demolidor parcial de 15 a 6, acostava als locals a només dos punts (60-62) que deixava el partit obert. Va ser en aquest moment, en els darrers dos minuts i mig de partit, quan els nostres van fer-se dominadors de totes les facetes del joc i amb un parcial final de 5 a 13, sumaven una nova victòria, la onzena a domicili, aquest cop per 65 a 75.

L’equip segueix en segon lloc de la classificació amb un balanç de 21 victòries i 5 derrotes i quan resten només quatre partits per finalitzar el campionat avantatgen la zona d’ascens amb dos triomfs.

La propera setmana, l’equip torna al pavelló després de tres partits a fora.  El rival, un perillós CB Sitges.

Guti (3), Sergi (7), Lluís (8), Jordi (2), Adrià (10), Oriol (15), Xavi (9), Christian (5), Rafa (5), Manel (4), Marc (7)

Parcials. 17-19 / 12-16 / 16-21 / 20-19

Resultat final. CB Santfeliuenc 65 – 75 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s