Important derrota del sub25

Diumenge al matí, els nois d’Alberto Campos visitaven la pista del Abrera, quart classificat, i un dels equips més durs que falten en el calendari i que podia complicar la lluita pel segon lloc de la taula. L’equip no es va trobar còmode en cap moment i va estar desafortunat de cara a cistella, fet que va provocar que s’anés sempre per sota en el marcador. Tot i això bona resposta dels jugadors que van remuntar dos cops una diferència de 10 punts per tenir un final ajustat.

El primer quart els dos equips els hi costava crear joc en atac fins al minut 4 el marcador era de 0-2 a favor, a partir d’aquí una forta defensa del rival i un desencert ofensiu va provocar que s’arribés al final dels primers 10 minuts 4-12.

El partit seguia en la mateixa línia i l’equip rival se’n va anat encara més en el electrònic fins una diferencia de 15 punts, l’equip però, va respondre als minuts finals i va reduir el desavantatge fins als 7 punts al descans.

Sortida del descans complicada, tot i això una bona aportació ofensiva de Gabry Garcia amb 6 punts consecutius fa que el parit s’iguali fins al 33-35. En aquest moment 6 tirs lliures seguits dels rivals els hi torna a donar aire abans d’entrar en l’últim període.

Darrer quart amb un gran treball dels vermells, molt bona defensa de Miquel Gonzalez que torna a retallar les diferències fins a tenir un triple que ens podia deixar a 2 punts, al final els locals van sentenciar des de la línia de tirs lliures deixant un marcador final de 54-46.

Proper partit a casa, visita el Municipal el cuer del grup, serà important recuperar sensacions per a la recta final de la temporada.

Grau (4), Gabry (10), Fran (2), Buisan (4), Nil (7), Miquel (5), Ton (4), Jandro, Andrés (5), Colom (5)

Parcials. 12-4 / 16-7 / 14-12 / 12-13

Resultat final. CB Abrera 54 – 46 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s