Gran partit del sub21 preferent

Els nois de Nil Alemany visitaven al Grup Barna a domicili, segon classificat que es troba en plena lluita final per un lloc en les fases finals de Catalunya. L’equip arribava amb les baixes de Gabry Vivó i Oriol Batalla.

Gran inici per part dels dos equips, que intercanviaven cistelles en un joc ofensiu molt vistos per part dels dos conjunts. Els vermells van aguantar el ritme ofensiu del rival amb un gran joc de conjunt.

El segon període va ser diferent, els visitants es van fer amb el ritme del partit i van baixar l’aportació ofensiva dels dos equips, amb un partit més lent, on es trobaven molt més còmodes i controlaven el marcador de ben prop als locals.

A la represa, els de casa van intentar trencar el partit amb una pressió tota la pisa que no va sorprendre als nostres que van atacar amb molt de criteri, reduint les pilotes perdudes d’altres partits i anotant amb freqüència gràcies altre cop a un gran joc de conjunt.

L’últim període va començar molt malament, l’arbitratge no es va voler complicar el partit i va acabar de decantar-lo cap a l’equip més fort, tot i així els nostres van treballar fins al final aconseguint donar un petit ensurt als minuts finals, la victòria però es va quedar a casa, que van ser superiors amb una gran qualitat individual.

Cal destacar el gran partit de Abde Ben en l’apartat ofensiu, tant sumant punts com cuidant les pèrdues de pilota. Així com el de Xavi Monsalve, que va recuperar sensacions i encert en el seu tir, despres d’unes jornades difícils. També cal menció l’ajuda del júnior Pau Làrregola que va aportar uns bons minuts.

La propera jornada serà la última al Pavelló Municipal, esperem que l’equip ofereixi un altre cop una gran imatge contra un rival de la zona tranquil·la de la taula.

Abde (10), Xavi (19), Roig (7), Gerard (8), Pol (8), Carles, Pau, Víctor (4), Ernest (2), Dani (2)

Parcials. 20-17 / 12-11 / 19-17 / 19-15

Resultat final. CB Grup Barna 70 – 60 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s