Gran paper del júnior al torneig Wings For Life

Aquesta Setmana Santa els dies 30, 31 de març i 1 d’abril es va disputar el II Torneig Solidari Wings For Life al pavelló municipal de Santa Margarida i els Monjos. Organitzat per Els Monjos BC i BAI Sport amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i Red Bull.

El nostre júnior i va participar com a amfitrions i van aconseguir un meritori 6é lloc, sent el equip del nostre nivell més ben classificat i guanyat als dos rivals directes.

El primer partit va ser el que inaugurava el torneig, contra el CEB Ronçana. Els vermells dirigits per Marc Guirao van fer un gran partit i es van imposar per la mínima amb un gran Pau Làrregola i un enorme Eric Via que va treballar a totes les bandes de la pista.

Els altres dos partits de la fase de grups van ser contra el UB Sant Adrià i el CN Terrassa, equips molt superiors al nostre que es van acabar imposant amb facilitat tot i la bona imatge mostrada pels nostres en tot moment.

Així arribàvem a dimecres lluitant pel 5é lloc. El primer partit era contra AE Esquitx, rival que ja havíem jugat tant en lliga com en pre-temporada, i mai l’havíem pogut vèncer. Aquest cop però seria diferent, ja amb Manel Ruiz fen tàndem a la banqueta els de casa van realitzar un dels millors partits de la temporada. Als dos jugadors ja nombrats si van sumar Edgar Crespo, Aleix Fontanals i Carlos Blanco, que fen un gran treball de conjunt van aconseguir superar al rival a la pròrroga en un final molt emocionant.

Ja nomes quedava un partit, el de 5é i 6é lloc contra el CNB Vilanova, un rival molt superior. El bon partit de Marc Clemente no va ser suficient per superar-los i la nostre posició final va ser la de sisens.

Encara no havia acabat el torneig però, primer va ser el torn del concurs de triples, dos jugadors del nostre hi va prendre part, Edgar Crespo i Pau Làrregola. L’Edgar va caure eliminat a primera ronda, però el Pau va ser la sensació del concurs. Es va proclamar campió fent el rècord i sense baixar dels 10 punts en cap ronda, una marca que la majoria de participants no hi van arribar.

Per últim es va disputar el All Star Wings For Life de la mà de Red Bull on els millors jugadors de tot el torneig van ser premiats amb un partit espectacular. Per part dels nostres, Pau Làrregola, Eric Via, Aleix Fontanals van ser seleccionats i van fer un paper molt digne.

Esperem que el grup segueixi treballant i torni l’any que ve per a superar-se a si mateix, tot i haver deixat el llistó molt alt. Felicitats nois!

DSC_0083

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s