Victòria in extremis del sub25

Partit amb un ritme lent on Els Monjos no es va trobar còmode, però malgrat tot, va saber estar bé en els minuts finals i tancar el partit amb victòria, amb un molt bon partit del capità, Fran Carrion i bons minuts del sub21 Victor Gregorio.

Primera quart on l’equip surt lent, uns primers minuts espessos que permeten alguna cistella fàcil amb alguna distracció defensiva, però de seguida l’equip s’entona a poc a poc i arriba al final del primer temps guanyant 19-10.

Un segon quart seguint la dinàmica de l’inici de partit, bastant desastrós, on l’equip no troba el seu joc i no té encert en els seus tirs exteriors, fa que l’Esparraguera (recordem que ha estat l’únic equip per sota nostre que ens va guanyar a la primera volta) faci un pas endavant i aconsegueixi un bon parcial, arribant al descans amb 1 punt d’avantatge dels locals.

Tercera quart on el joc dubtós, la incertesa en atac i la falta d’encert en els llançaments, fa que el rival, que no baixa el ritme i segueix amb la tònica de partit, es posi 8 punts a dalt en el marcador. En aquest punt, una bona resposta de l’equip amb una bona labor defensiva de Ricard Colom i amb un inspiradíssim Fran Carrion, maquillen el marcador per a un últim quart d’infart.

Última part on els nois d’Alberto Campos dóna tot el que té, a poc a poc remunta fins que es posa per davant amb un triple d’Andrés Palomares tot i així, l’equip rival amb un triple miraculós i un rebot ofensiu d’un tir lliure, es posa per davant per 1 punt mancant 20 segons per al final, la falta de sang freda del rival provoca tirs lliures que Fran Carrion converteix, una bona defensa de l’equip més dos tirs lliures de Nil Alemany van fer que el partit es decantés a favor acabant 58-55.

La setmana vinent els nostres visiten al Capellades, equip de la zona baixa de la taula.

Gabry (2), Fran (19), Buisan (4), Nil (11), Victor (2), Ton (6), Jandro, Andrés (8), Colom (6)

Parcials. 19-10 / 4-12 / 15-21 / 20-12

Resultat final. Els Monjos BC 58 – 55 Club Bàsquet Esparreguera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s