L’últim quart enfonsa al sub21 B

Els nostres visitaven diumenge al matí la pista del MVP Cervelló, equip de la part mitja de la taula del que no sabíem gaire, degut a que a casa només van venir 6 jugadors.

Tot i així, els jugadors dels Monjos van sortir com ens tenen acostumats últimament, sense arronsar-se una mica i plantant cara als locals. Col·lectivament l’equip va estar impecable en atac durant el primer quart, amb un bon moviment de pilota finalitzat en gran part per Dani Regener i Raul Cacho.

A l’inici del segon quart, els nostres van tenir una baixada d’intensitat que es va convertir en un parcial a favor dels locals de 12-0, col·locant el marcador en 31-21 a favor dels de Cervelló. Però just abans del descans, va haver-hi un intent de remuntada, deixant el marcador en 36-28 al descans.

A la tornada del descans, es van tornar a viure uns molt bons minuts dels sots 21, amb un triple de Jeudi Lorman i un altre de Dani Fortis, que posava l’empat al marcador 36-36. A partir d’aquest punt, el partit va estar completament controlat pels locals, que en atac encistellaven amb facilitat i veien com els nostres s’estancaven en defensa.

A l’últim quart, amb un triple de Pau Sorribes semblava que es podia confiar en la remuntada 54-48, però a partir d’aquest triple, en el minut 3 de l’últim quart, no va haver-hi més punts per part dels nostres, fent que es frustressin cada vegada més en atac i com a conseqüència la defensa fos cada vegada més tova.

Marc (3), Jeudi (5), Fortis (10), Raul (3), Fredi, Enric (2), Edgar (5), Pau (5), Rege (14), Amin

Parcials. 19-18 / 17-10 / 16-12 / 22-8

Resultat final. AE MVP Cervelló 74 – 48 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s