L’infantil fa una bona primera meitat

L’infantil rebia a casa al Clínica ABAD-CBS, la primera part començava bastant be pels locals fent un bon joc en atac però un seguit de pilotes perdudes l’aprofitava el equip local per fer un parcial de 2-10, els locals sense cap ficar-se continuen fent el seu joc i poc a poc millorant en defensa, al final de la part el resultat era de 11-18 tot i que els locals van fallar ocasions clares.

La segona part continuava igual que la primera part fen bon joc en atac i fallant ocasions clares, la defensa prou activa però a la meitat de la part el resultat era de 19-25 i els locals van desconnectar del partit i on el equip visitant va començar a dominar clarament que va fer un parcial de 2-22 on al equip local el va deixar descol·locat.

La tercera part van continuar igual amb els locals lluita’n fins al final però sense aconseguir refer-se del parcial rebut i acaba’n reben un altre de 0-23 i així tancant el marcador amb el resultat de 21-72 pels visitants.

Molt bona primera part i la meitat de la segona, llàstima del desconnectar de la resta del partit, a seguir treballant per poder jugar com al principi durant tot el partit.

 Resultat final. Els Monjos BC 21 – 72 Clínica ABAD CBS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s