Victòria de caràcter del sènior

Aquest passat dissabte l’equip es desplaçava fins a Santa Coloma de Cervelló per visitar la complicada pista del CB Montpedros, equip de la part mitja de la classificació.

El partit començava amb un clar domini dels nostres que, ben aviat, amb un bon joc, aconseguien agafar les primeres diferències al marcador. Tot i això, els locals van reaccionar i es va arribar al descans amb un ajustat 35-40.

A la represa i en un ambient molt hostil, els Monjos no trobava el seu ritme habitual i el Montpedros aconseguia capgirar al partir. En els darrers minuts, els vermells van treure el caràcter, van infligir un parcial de 0-12 i es van fer forts en defensa per emportar-se la victòria per 61-69.

Ara l’equip es manté en segona posició i augmenta el seu avantatge amb el tercer classificat i deixa al quart a quatre victòries. Proper partit diumenge al pavelló davant el líder, CB Igualada que només ha perdut un partit en tota la temporada.

Guti (3), Sergi (9), Lluís (6), Jordi (4), Adrià (13), Xavi (3), Christian (5), Rafa (4), Manel (7), Marc (2)

Parcials. 10-20 / 20-15 / 16-11 / 15-23

Resultat final. CB Montpedros 61 – 69 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s