L’infantil acaba la primera volta

L’últim partit de la primera volta el infantil rebia a casa al Cubelles, el partit no començava gairebé pels locals que rebien un parcial de 0-8 en 5 minuts de partit, però els locals van aconseguir refer-se una mica i acabar la part 4-12.

La segona part començava millor pels locals que començaven a juga una mica al seu joc i aconseguien fer intercanvi de cistelles però cap al final de la part unes cistelles clares fallades i uns contraatacs dels rivals deixaven el marcador a la mitja part de 10-24.

La tercera part començava com la primera amb un parcial de 0-6 pels visitants, però els locals continuen fent el seu joc però sense gaire encert de cara a cistella acaba la tercera part amb un 14-31.

La quarta part ja es notava el cansament dels altres quarts i del fet de només ser 7 jugadors, tot i el poc encert dels locals i els continus contraatacs dels visitants els nois no van baixar el cap ni els braços en cap moment, molt content del joc mostrat llàstima del poc encert en atac, a seguir millorant.

Resultat final. Els Monjos BC 17 – 46 CB Cubelles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s