Al sub21 preferent se li escapa al final

Els nois de Nil Alemany va fer una gran remuntada dissabte a la tarda a la pista del AESE l’Hospitalet. Van tornar a competir, van donar la cara fins la final, i es va demostrar el gran treball d’equip aixecant un gran marcador en contra.

Inici molt igualat, on els dos equips s’intercanviaven cistelles gràcies a unes fluixes defenses que permetien, be cistelles fàcils, be tirs lliures. Aquesta igualtat va acabar quan els nostres van ofuscar-se en atac, no atacaven amb claredat i havia un desordre tàctic molt gran, això ho van aprofitar els locals per robar moltes pilotes i infligir un parcial de 15-0 que deixava als de casa amb una avantatge de 21 punts a mitjans del segon període.

Abans d’arribar descans, va haver-hi una petita reacció liderada per Pol Celis i Xavi Monsalve, que es va culminar de totes totes a la represa, on en menys de 5 minuts del tercer període els vermells ja dominaven per 8 punts a favor. Un cop es va iniciar la rotació el partit es va tornar a igualar i es van arribar als minuts finals amb el marcador ajustat.

En els últims instants els de casa van ser millor, molt segurs en atac i molt fiables des de la l’ínia dels tirs lliures. Els nostres més inexperts els hi va costar llegir les situacions finals en atac i la victòria es va decantar pels de l’Hospitalet.

Cal destacar l’enorme partit dels 3 jugadors interiors, Gerard Serramià, Victor Gregorio i Dani Àvila, que van acabar amb 5 personals, però que van realitzar una feina impagable als dos cantons de la pista. Així també com Ernest Riba que va tornar a fer un bon partit desprès d’unes setmanes fluixes.

El següent partit serà contra l’indiscutible líder de la categoria, el Sant Nicolau, que tot i que ve de perdre en l’última jornada, ha estat capaç de encadenar 20 victòries consecutives.

Abde (4), Xavi (9), Gabri, Batalla, Gerard (15), Pol (27), Carles (1), Víctor (11), Ernest (2), Dani (2)

Parcials. 14-14 / 20-12 / 26-14 / 10-12

Resultat final. AESE 84 – 71 Els Monjos BC

IMG_0485

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s