Bon partit i gran victòria del sub25

Bon partit on l’equip es mostra dur durant els 40 minuts, sense donar moltes opcions al rival, i a poc a poc, anar augmentant la diferència de punts fins a arribar al final del partit amb una contundent diferència de 23 punts a dalt.

Una primera part molt completa, amb una bona sortida on els Monjos BC aconsegueix un parcial de 8-0 i amb un bon encert des del perímetre de tres, l’equip acaba el primer quart per davant en el marcador.

Només començar el segon quart, una bona ratxa de Ton Mercè amb 9 punts en el quart i una labor defensiva molt bona de Miquel Gonzalez, fa que l’equip s’enlairi en el marcador i arribi al descans amb 13 punts de diferència.

En tornar del descans, l’equip posa un ritme més alt, amb un bon ritme de pilota, movent bé a la defensa per trobar situacions clares de tir i amb una bona defensa, deixant a l’equip rival amb pocs punts en el seu marcador. Arribant al final del quart amb 20 punts de diferència amb un parcial 4-16 liderat per Nil Alemany amb 9 punts dels 16.

Un últim quart, on l’equip no es relaxa i incrementa a poc a poc la diferència en el marcador, amb una defensa dura i sortint ràpid al contraatac, a més d’un parell de triples de Fran Carrión i Gerard Escofet, fan que el partit acabi amb la diferència de 23 punts.

El següent cap de setmana visitem al Òdena, un equip que a la primera volta, ens ho va posar molt difícil amb tan sols 6 jugadors.

Grau (5), Gabry (6), Fran (10) , Buisan (10), Nil (12), Miquel (5), Ton (9), Jandro (3), Andrés (8), Colom (2) .

Parcials. 17-14 / 18-8 / 18-12 / 17-13

Resultat final. Els Monjos BC 70 – 47 CB Viladecans Sant Gabriel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s