L’infantil no pot amb les baixes

L’infantil visitava la pista del Sant Cugat amb unes quantes baixes, el partit començava bastant millor que els partits anteriors amb una bona defensa i juga’n be en atac, llàstima del poc encert en els tirs lliures deixava el marcador amb un 13-5.

La segona part una bona pressió dels locals provocava moltes pèrdues de pilota de l’equip visitant que aprofitaven per aconseguir cistelles fàcils al contraatac i fer un parcial de 15-0 i deixava el marcador a la mitja part de 28-9.

La tercera i quarta part els visitants van millorar el seu joc en atac jugant amb passes i talls, però degut a les nombroses baixes a l’equip es notava el cansament i en defensa no aconseguien arribar degut al cansament cosa que els locals van aprofitar per anar augmentant la diferència en el marcador que al final del partit era de 67-26.

Tot i el resultat molt content dels 6 jugadors que van disputar el partit que es van esforçar fins al final, ha seguir treballant.

Resultat final. Basket Sant Cugat 67 – 21 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s