Impecable victòria del cadet

El dissabte al matí es disputava a priori un partit difícil al pavelló.

Els de vermell van sortir al partit amb molta seriositat i sobretot amb les idees clares del que es tenia que fer per competir el matx, un parcial de 9-0 ho certifica, però els visitants no ens permetien marxar al marcador deixant el marcador amb un 21-16.

Al segon quart la feina impecable dels locals, amb un parcial de 18-0, gràcies a la defensa de Sergio Martínez i Pol Pujol, l’encert en els triples de Bernat Casañas i sota cistella d’Oriol Marqués van fer que es marxés a la mitja part amb un clar 47-19.

A la represa, l’equip lluny de relaxar-se va continuar treballant com a l’anterior quart, la direcció de Marc Codorniu, l’encert més enllà de 6,25 de David Álvarez i un encertat Pol Soriano, van arrodonir el parcial del quart amb un clar 33-9.

A l’últim quart l’equip va deixar vist per sentència el matx amb un 97-39 al marcador final. Gran feina i molt bona imatge la donada pels nanos. Dissabte el cadet visita la complicada pista d’un Abrera molt ben classificat a la taula.

Parcials. 21-16 / 26-3 / 33-9 / 17-11

Resultat final. Els Monjos BC 97 – 39 Basquet Sitges

IMG_0445

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s