Gran partit del júnior

El júnior rebia el dissabte el Club Nou Bàsquet Vilanova, equip situat en tercera posició en la classificació.

El partit començava malament per als interessos locals ja que ens veiem superats per un parcial de 0-10. A partir d’aquí el entrenador local amb un temps mort va fer reaccionar als seus i al final del primer període el resultat era de 11-23.

El segon quart va suposar que el Vilanova aconseguís la màxima diferència en el marcador, però uns bons minuts de Pau Làrregola (autor de 24 punts) va fer que Els Monjos anés només 8 punts a sota a la mitja part.

El tercer quart una bona defensa de Marc Codorniu i Aleix Fontanals feia que l’equip del Garraf no marxés en el marcador .

L’últim quart va ser molt competit i els locals no van tirar mai la tovallola sota la direcció de Pau Làrregola, els rebots d’Eric Via i la defensa i contraatacs de Edgar Crespo feien que els locals només perdessin contra un rival molt superior tècnicament, però sobretot físicament. El resultat final 58-67, en el que es pot observar la millora del equip des de l’inici de temporada i lluitant partits contra rivals situats a dalt de la taula.

Cal destacar el debut de Pol Soriano, jugador del cadet.

Aquesta setmana Els Monjos es desplaçarà a Sant Vicenç, per a jugar contra l’últim classificat del grup i que els entrenadors esperen i confien si es segueix amb el mateix treball i treure una victòria en el desplaçament.

Resultat final. Els Monjos BC 58 – 67 Club Nou Bàsquet Vilanova

IMG_0447

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s