Nova derrota del infantil

Aquest cap de setmana l’infantil jugava al camp del Gavà, el partit començava com sempre pels visitants, fluixos amb defensa y espessos en atac, cosa que l’equip local aprofitava per començar a dominar el partit i deixava el marcador al final de la primera part amb un 16-4.

A la segona part una bona reacció dels visitants, amb una defensa activa feia possible surti al contraatac i troba bones ocasions per encistellar, on els locals no van saber reaccionar i s’arribava a la mitja part amb un resultat de 24-20.

La tercera part els visitants començaven a surti fluixos en defensa i acompanyat del poc encert de cara a cistella i dels tirs lliures, els local feien un parcial de 12-2 que deixava el marcador amb un 36-22, la resta de la part va ser un intercanvi de cistelles on s’arribava al final amb un 42-31.

La quarta part era va ser una continuïtat del final de la tercera un intercanvi de cistelles però la falta d’encert als tirs lliures feia que els locals agafessin mes distancia al marcador que acabava amb un resultat de 56-40.

Resultat final. CB Gavà 56 – 40 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s