Gran primera part del sub21 preferent

Els nois de Nil Alemany visitaven la complicada pista del Minguella de Badalona, diumenge a ultima hora de la tarda. Rival de la zona mitja alta de la taula, al qual se l’hi va donar molta guerra durant els dos primers quarts del partit.

Gran inici de partit per part dels nostres, amb una intensitat defensiva altíssima, defensat a molt bon nivell i compartint la pilota en atac. Va ser una primera part excel·lent de tot l’equip, on els primers 20 minuts ja havien anotat tots els jugadors, i segurament ja s’haurien repartit més assistències que en qualsevol de la resta de partits de la temporada. Tot i així les grans accions personals d’alguns jugadors locals i la gran lectura de la defensa zonal dels de casa els hi donava un lleguer avantatge al descans.

A la represa els vermells es van fondre i no van poder aguantar el ritme dels locals. La pressió que tant bé s’havia superat durant la primera meitat, se’ns va complicar aquesta segona, perdent moltes pilotes que donaven opcions fàcils als rivals. Tot i així els nostres mai van baixar els braços i van seguir lluitant amb el parit molt costa amunt.

El següent partit tornem a jugar contra un rival de Badalona de la mateixa zona de la taula classificatòria, aquest cop però, jugarem al pavelló en l’horari habitual de diumenge a la tarda.

Abde (2), Xavi (4), Gabri (1), Roig (8), Batalla (3), Gerard (4), Pol (8), Carles (3), Víctor (7), Ernest (4), Dani (4)

Parcials. 17-19 / 22-16 / 15-6 / 24-7

Resultat final. AE Minguella 78 – 48 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s