Dura derrota del sènior

El sènior del club deixava escapar una gran oportunitat per assegurar-se el sots campionat de lliga perdent a la complicada pista del Gelida, en el derbi comarcal.

Gran primera part dels nostres que, tot i precipitar, alguns atacs, es feien amb el ritme del partit, treballant molt bé en defensa i controlant el rebot. El Gelida només podia fer mal a base de triples. Al descans es va arribar amb un ajustat 37 a 36 favorable als locals.

A la represa, els Monjos va sortir de forma impecable i va agafar la màxima diferència al marcador (43-49) però, novament, l’ofici i la veterania dels locals va tornar a apretar el partit amb el 52 a 52, va castigar als nostres amb un parcial de 11 a 2 en dos minuts per tancar (63-54) el període. Al darrer quart, l’equip ho va intentar però no va aconseguir acostar-se i, finalment, un parcial final d’11-0 ja amb el partit sentenciat va deixar l’abultat marcador de 86 a 67.

L’equip segueix en segon lloc de la classificació però veu com els gelidencs s’apropen a només una victòria. El marge amb el quart classificat que marca la zona d’ascens és ara de dues victòries més average favorable als Monjos. Proper partit, dissabte a la pista del CB Òdena.

Guti (6), Sergi (8), Jordi (1), Adrià (4), Oriol (5), Xavi (4), Christian (11), Rafa (17), Manel (3), Marc (8)

Parcials. 15-16 / 22-20 / 26-18 / 23-13

Resultat final. CE Gelida 86 – 67 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s