Derrota del sub21 preferent per carnaval

Els nois de Nil Alemany visitaven la pista del CB Nou Esplugues en la jornada de diumenge. En la primera volta els vermells havien aconseguit la victòria contra aquest equip de la zona mitja de la taula.

Bon inici dels nostres, que sortien concentrats en defensa que els hi permetia corre per trobar opcions fàcils al contraatac. Molt bons primers minuts aconseguint un parcial positiu que provocava el temps mort de l’equip local.

A partir d’aquell moment, els visitants es van apagar tant en atac com en defensa i es van veure superats en tot moment pels locals. Es perdien moltes pilotes i no s’aconseguien bones situacions de tir, el partit es va anar complicant fins a la còmode victòria per als de casa.

Cal destacar a Víctor Gregorio i Adrià Roig, que tot i la mala dinàmica general durant el partit, sempre van tenir actitud positiva per ajudar al equip i aconseguir remuntar la situació

Resultat final. CB Nou Esplugues 71 – 22 Els Monjos BC

IMG_0360

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s