Segueix la bona ratxa del sub25

Bon partit dels Monjos que des de el primer minut van sortir per totes, amb molt d’encert des de la línia de tres punts anotant 10 triples al llarg de tot el partit

Sortida forta i amb molta punteria des de la línia de tres, a més d’una defensa solida pressionant les línies a tota la pista, l’equip aconsegueix ficar-se ràpid al partit arribant a posar el marcador 18 – 6 en 5 minuts, tot i així el Gelida és contundent i s’apropa al marcador però tot i així els vermells acabant el quart per davant amb un mes que inspirat Gabri Garcia amb 16 punts al primer quart.

L’equip no perd la tònica de partit durant el segon quart, collant fort en defensa i anteposant distancia al marcador amb una defensa impenetrable a més dels dos triples d’Andrés Palomares arribant al descans amb un 45 – 30.

Un tercer quart una mica entrebancat on els dos equips els costa anotar, en aquest moment el visitant aconsegueix un parcial de 0 – 6 que de bon poc va servir, ja que gràcies a un triple de Nil Alemany més un parell de tirs lliures, tot i les dificultats s’arriba al final del quart guanyant.

Un final de partit on la intensitat del match es comença a fer patent, el cansament de l’equip és aprofitat pel rival per reduir distancies al lluminós, la resposta dels Monjos torna a ser contundent i sap conservar l’avantatge com a fet durant tot el partit, el joc acaba amb el marcador 70 – 62.

La següent setmana els nois d’Alberto Campos visiten el capdavanter i hauran de fer un pas endavant si volen estar per la part alta de la classificació.

Grau (2), Gabry (18), Fran (6), Buisan (1), Nil (11), Luque (5), Miquel (2), Ton (10), Jandro (5), Andrés (10), Colom

Parcials. 24-21 / 21-9 / 13-12 / 12-20

Resultat final. Els Monjos BC 70 – 62 CE Gelida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s