Mal partit del infantil

L’infantil rebia a casa al líder Basquet Pia de Sabadell, la primera part començava be pels locals amb un intercanvi de cistelles jugant be en atac i defensant prou be amb defensa, però cap al final de la part un parcial de 0-16 a favor dels visitants i el poc encert dels locals deixava el marcador amb un 4-20.

A la segona part semblava que les coses tornaven a anar be però una dolenta actitud de alguns jugadors provocava que l’equip local no jugues a res en atac ni defenses be, cosa que l’equip visitant va aprofitar per augmentar la diferencia en el marcador que al final de la part es quedava amb un 12-44.

Tercera part bastant desastrosa pels local on una baixada de braços gairebé col•lectiva deixava el partit mes que sentenciat per als visitants on el resultat de la tercera part era de 1-20 per tant els visitants tancaven marcador amb un 13-64.

Mal partit del infantil però seguim treballant per millorar.

Resultat final. Els Monjos BC 13 – 64 Bàsquet Pia Sabadell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s