Gran victòria del cadet

Els nois de Mònica Contreras i Christian Esteban visitaven el camp del Joviat La Salle amb només set jugadors disponibles.

El partit començava molt igualat, amb poc encert per part dels dos equips, però gràcies a la feina al rebot d’Oriol Marquès que va permetre que els vermells poguessin córrer contraatacs, van agafar les primeres avantatges al marcador.

Al segon quart, gràcies als punts de Marc Codorniu i Pol Pujol, l’equip va ampliar les diferències al marcador, però un petit parcial va apropar als locals abans del descans.

A la represa del descans, es va veure la millor versió dels vermells, i amb uns bons minuts de David Álvarez i Sergio Martínez, l’equip va aconseguir la seva màxima diferència al marcador per afrontar els últims deu minuts de partit (35-48).

A l’últim quart, a causa de les faltes, els vermells van tenir disponibles cinc jugadors per afrontar el final de partit, i a causa de les imprecisions en atac, els locals es van apropar fins col·locar-se a un punt, però gràcies a una cistella d’Eloi Torrents i una gran defensa d’Adrià Campàs a la darrera jugada, va fer que els vermells s’emportessin la victòria.

Parcials. 11-13 / 12-16 / 12-19 / 14-3

Resultat final. Joviat La Salle Manresa 49 – 51 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s