El sub21 preferent perd contra un rival directe

Els nois de Nil Alemany deixaven escapar una oportunitat d’or per guanyar un partit i torna al camí de la victòria. Visitava el pavelló el Reus, que es trobava un partit per sota dels nostres i es presentava amb nomes 6 jugadors.

Gran inici dels nostres, amb paciència en atac per trobar forats a la zona i correctes en defensa per poder sortir al contraatac. Liderats per un Xavi Monsalve molt inspirat que tancava el període amb un triple sobre la botzina.

A partir d’aquell moment els locals no van saber fer mal a la zona rival i es van perdre en atac fins a l’últim minut de partit on no van trobar manera de superar la defensa rival en cap moment. Cada cop costava més en atac i els ànims de l’equip anaven cap a caiguda, així els visitants van anar remontant el marcador fins a posar-se per davant i no deixar escapar el partit.

El següent serà a fora de casa, contra el Esplugues, rival que en el partit d’anada se’l va poder guanyar al pavelló.

Abde (2), Xavi (14), Gabri (3), Roig (5), Batalla, Gerard (5), Pol (6), Carles (3), Víctor, Ernest, Dani (5)

Parcials. 18-10 / 6-11 / 8-18 / 11-18

Resultat final. Els Monjos BC 43 – 57 Reus Deportiu

IMG_0276

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s