El sènior es diverteix

Aquest passat diumenge, el sènior rebia la visita del CB Castellbisbal, equip de la part baixa de la taula que, a l’anada, va ser capaç de derrotar als nostres.

El partit va començar amb un bon ritme dels locals que, tot i trobar bones opcions en atac, concedien massa facilitats defensives i, a l’hora, permetien al Castellbisbal mantenir-se viu en aquests primers minuts.

El primer parcial es tancava favorable als Monjos per un ajustat 17 a 16. Al segon quart van aparèixer certs dubtes ja que els vermells no es trobaven còmodes en l’apartat defensiu i això repercutia de forma clara en els seus atacs. A falta de 3 minuts per arribar al descans, els visitants aconseguien la seva màxima (22-27); però va ser en aquest moment on, l’equip va apretar en la fase defensiva del joc, recuperant moltes pilotes en una forta pressió i culminant ràpides accions que portaven, a la mitja part, una còmode avantatge de 12 punts, 41 a 29.

A la represa, l’equip va seguir treballant i no va donar cap opció en cap moment al Castellbisbal a treure el cap per apropar-se al marcador. L’equip va marxar fins al 20 punts de diferència, arribar a un màxim avantatge de 67 a 43 a falta de pocs minuts per acabar el match.

Cal destacar, en aquest tram final de partit, el debut del jove jugador del júnior Pau Làrregola. Al final, victòria per 71 a 58 que consolida aquesta segona posició i augmenta la diferència amb el quart classificat que marca la zona d’ascens.

La propera setmana, Els Monjos es desplaça fins a Gelida.

Guti (7), Sergi (2), Lluís (8), Jordi, Adrià, Oriol (4), Xavi (2), Christian (3), Rafa (19), Manel (8), Marc (19), Pau

Parcials. 17-16 / 24-13 / 19-12 / 11-17

Resultat final. Els Monjos BC 71 – 58 CB Castellbisbal

IMG_0281

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s