Bon partit del sub21 B en la derrota a Sallent

Tot i uns primers minuts amb poca anotació ofensiva, els nostres es van posar les piles a partir del minut 4 de partit, amb un moviment de pilota excel·lent i una defensa intimidant, van aconseguir un parcial de 1-14 en els últims 6 minuts del primer quart. El bon moviment dels jugadors i de la pilota va ocasionar que Pau Sorribes pogués llançar tres triples gairebé consecutius i anotar-los tots.

En el segon quart, l’equip va baixar la intensitat i com a conseqüència es va estancar ofensivament, d’altra banda, l’equip de Sallent es va despertar i va començar a anotar tot allò que no havia anotat al primer quart, marxant al descans amb el marcador de 21-22 a favor dels nostres.

A la tornada del descans es va provocar un dels quarts més vistosos que hem viscut aquest any, amb una enorme aportació ofensiva per part dels dos equips, sobretot des de la línia de tres.

Durant els primers minuts de l’últim quart, els locals van tenir molt més encert i va provocar que els 8 punts a falta de 5 minuts per acabar el partit no fossin suficient per acabar remuntant el partit un altre vegada.

Marc (7), Dani F (6), Raul, Fredi (4), Edgar (3), Pau (15), Dani R (6), Rai (10), Amin (2)

Parcials. 4-16 / 17-6 / 16-20 / 28-11

Resultat final. HIMESA Sallent 65 – 53 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s