Nova derrota fora de casa del infantil

El segon partit de la segona volta, del infantil va ser fora contra el Club Natació Terrassa, els nois dels Monjos van començar be aguantant el marcador, però en el segon període la superioritat física del local i un parcial de 14-0 deixava el marcador molt difícil per als visitants 20-2.

En el tercer període semblava que les coses havien canviat, Els Monjos van començar a defensar, però seguien sense estar encertats en atac i acabaven aquest quart amb un parcial de 8-6, però en un 4t període molt dolent, un parcial de 22-0 deixava el partit casi enllestit per als locals. 50-8

En la tercera part Els Monjos van despertar van ficant-se a defensar i l’atac començava a millorar, una mica tard, ja que al 5e quart l’equip local va tancar el marcador amb un resultat final de 63-12. L’equip local va baixar els braços i els vermells van poder jugar una mica més còmodes.

Aquesta comoditat es va veure reflectida en la quarta part on l’equip dels Monjos van fer una bona defensa i van trobar bones opcions en atac, però ja era massa tard.

Cal destacar Albert Treviño i Jan Valls per la seva decisió en atac i la seva defensa.

Resultat final. CN Terrasa 63 – 12 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s