Inici de volta amb bon peu del sub25

Partit on l’equip sempre va tenir el control del marcador sent en tot moment, amo del lluminós i donant bones respostes als intents del rival de remuntar.

Inici de partit amb dos triples de Gabry Garcia i Ton Mercè, posant als vermells des de un bon començament per davant en el partit i aconseguint distància en el marcador. Un joc poc controlat i incòmode, fa que no es trobin solucions en l’atac, però amb una defensa solida controlant el quart deixant nomes anotar dues cistelles al rival.

Segon quart amb un joc boig, sense cap ni peus per part dels dos contrincants, amb imprecisions durant tot el quart, es en aquest punt on els monjos no acaba de trobar el seu joc, tot i així fan un pas endavant i anteposant un parcial de 0-7, amb un triple d’Andrès Palomares ampliant la distància al marcador. Però els locals que no baixen la intensitat ni un minut treballa fort per arribar al descans amb un pobre 16-25.

Sortida del descans on tots dos equips troben mes opcions en atac, i començant a anotar, el Piera dona un toc d’atenció apropant-se al marcador, però immediatament una bona defensa liderada per Grau Escofet, on perden pilotes i propicien bons contraatacs per acabar el quart 14 punts a d’alt.

Un últim període on per fi, l’equip troba opcions, treballant dur i jugant amb cap ambdós costats de la pista, sota la direcció de joc d’Alejandro Santalla que força un dos mes 1 i dos mes de Juanra Buisan, fa que la diferencia s’ampliï a fiançant una bona diferencia per arribar tranquils fins al final del partit.

Següent jornada contra el Gèlida a casa.

Grau (4), Gabry (8), Fran (2) , Buisan (11), Luque (3), Ton (11), Jandro (4), Andrès (11), Colom (12)

Parcials. 4-12 / 12-13 / 20-17 / 15-24

Resultat final. Basquet Piera 51 – 66 Els Monjos BC

IMG_0160

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s