El sub21 preferent dona la cara

Ens presentàvem al partit recuperant a diferents jugadors absents en les ultimes jornades, però tot i així no podíem presentar l’equip complert. Els nois de Nil Alemany arribaven a una de les pistes més complicades del grup, amb intenció de complicar les coses a un rival que ja s’havia guanyat a l’anada.

Gran inici defensiu de l’equip que va sortit concertat, però les dificultats ofensives i les perdudes de pilota donaven punts als locals que sumaven el que no podien anotar en estàtic. En el segon període, lluny de trobar solucions en atac els vermells van cedir en defensa i els locals ho van aprofitar per infligir un parcial que a posteriori seria impossible de capgirar.

A la represa però els nostres ho van intentar, i van començar a mou-re millor la pilota en atac, sent agressius i trobant bones situacions per llençar. Tot i que al inici de quart els visitants van acostar-se en el marcador, els de casa van saber reaccionar i no es van deixar sorprendre. Un últim període per uns vermells que a la desparada ho van intentar fins al final però es van quedar sense possibilitats als últims minuts.

En resum, un bon partit dels nostres contra un dels millors equips del grup, tot i la derrota. Cal destacar a Abde Ben que va realitzar el seu millor partit de la temporada i esperem que continuï cap amunt la seva progressió.

Proper partit a casa, contra el Reus, rival directe a la part baixa de la taula. Partit importantíssim per poder guanyar algun lloc a la classificació. A l’anada els visitants es van imposar per la mínima als vermells.

Abde (8), Xavi (13), Roig (6), Oriol (2), Gerard (7), Pol (5), Carles (4), Víctor, Ernest (2), Dani

Parcials. 16-8 / 20-9 / 20-18 / 15-12

Resultat final. Lluïsos de Gràcia 71 – 47 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s