Clara derrota del júnior

Derrota del júnior amb bon sabor de boca, davant un rival clarament superior, en un partit on el vermells van jugar fins al final.

Primer quart amb manca d’encert per part local fallant cistelles clares i importants deixant un marcador clarament desfavorable de 5-15 a favor visitants.

Mes encert al següent temps on l’equip local anota gracies a jugades ben realitzades i bones decisions cap a cistella però amb molta dificultat per la pressió individual del Gavà on els de Santa Margarida es veien atrapats, 14-31

Tercer quart lamentable dels locals on l’encert no va aparèixer fins las minuts locals amb un Antonio Lopez que acabaria el quart amb un triple y un 2+1 de Eric Via castigat amb 4 personals però manant a la defensa del ver ella, 22-52.

Últim quart per emmarcar dels de Santa Margarida, on per fi es van deixar anar i van jugar com se’ls hi havia demanat amb una passada de més, segurs a cistella, i definint be cada acció. El 38-62 final enganyós mostra una derrota treballada contra un rival fort on a casa seva es va perdre de 62 punts.

Aleix (3), Antonio (12), Edgar (10), Pau (4), Marc (1), Rai (2), Eric (6), Yohann, David, Carlos

Resultat final. Els Monjos BC 38 – 62 CB Gavà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s