Victòria treballada del sub25

Partit travat amb una defensa forta de l’equip rival, on el monjos li costa trobar el seu joc.

Un inici de partit amb diferents anotacions on l’equip rival es posa per davant al marcador, però gràcies als dos triples de Nil Alemany i un altre de Gabry Garcia, fa que el marcador es capgiri favorable als vermells acabant el primer temps per davant en el marcador.

A partir d’aquest punt, l’equip no perd la diferència en tot el match, un segon quart amb alguns alts i baixos en el joc, provoca que els de Sant Vicenç dels Horts, redueixi diferencies en el marcador, tot i així, l’equip no para de lluitar per mantenir-se dintre el partit, sense perdre distancia al marcador.

Una bona sortida al descans amb dos triples de Ton Mercè més un parell de cistelles de Gabry Garcia fa que l’equip aconsegueixi un parcial de 0 – 10, en aquest moment Els Monjos aconsegueix la màxima diferencia al marcador 12 punts per sobre el rival i portant el partit al seu terreny, finalitzant el quart amb 14 punts de diferència.

Últim quart de tanteig on el rival intenta reduir diferencies, però l’equip aconsegueix tornar cada cistella rebuda amb un altre i així fins a arribar al final del partit, amb una suada victòria que finalitza una gran primera volta amb només tres derrotes, i amb un inici de segona volta amb l’equip a les posicions capdavanteres.

Gabry (12), Fran (3) , Buisan (6), Nil (10), Luque (4), Miquel (4), Ton (10), Jandro, Andres (8), Colom (5)

Parcials. 12-16 / 16-14 / 6-18 / 14-14

Resultat final. Sant Vicenç 48 – 62 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s