Derrota en un gran partit del cadet

El cadet visitava dissabte al matí una pista complicada com és la del CE Gelida.

El partit va començar molt bé pels vermells, ja que gràcies a una gran defensa i un gran encert en el tir exterior en 7 minuts va col·locar la màxima diferència al marcador (9-22), però una reacció local va col·locar als verds dins del partit al final del primer quart.

El segon quart va ser molt igualat, grans defenses per part dels dos equips que no donaven una pilota per perduda, molts contactes per part dels dos equips i males resolucions en atac que feien que al descans es col·loqués un 29-38 al marcador.

A la represa continuava la mateixa tònica del segon quart, partit lent i males decisions ofensives, fins que arribats a l’últim quart, els verds van imposar la seva alçada i físic per assegurar de sota cistella i fer-se amb els rebots, al final amb 1 punt a sota a falta de 30 segons, els vermells van disposar de 3 ocasions, però no van aconseguir anotar, al final 60-59 y derrota dels vermells.

Aquest cap de setmana no hi haurà partit del cadet. El partit queda aplaçat per l’ 11 d’Abril.

Parcials. 15-22 / 14-16 / 12-11 / 19-10

Resultat final. CE Gelida 60 – 59 Els Monjos BC

IMG-20150129-WA0001

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s