Victòria treballada del sènior

Aquest diumenge el sènior rebia la visita del sempre incòmode Nou Bàsquet Olesa, un equip situat a la part mitja de la taula.

El partit no començava bé pels interessos vermells ja que l’equip no acabava d’ajustar la seva defensa i els visitants ho aprofitaven per castigar cada possessió, agafant un avantatge de 6 a 13 als primers minuts de partit. Els Monjos va reaccionar de la mà de Rafa Ruiz fins a empatar el partit a 17 però una rigorosa falta en un tir exterior va posar als visitants amb un 17 a 20 a favor per tancar el període.

Els següents deu minuts van ser una calca dels primers, amb uns Monjos incòmodes i ples d’imprecisions en el seu joc i un equip visitant fent un bàsquet molt pràctic per arribar al descans amb la seva màxima diferència al seu favor (34-42).

A la represa, rentat de cara dels nostres. Tres triples consecutius de Christian Esteban i un altre de Marc Guirao trencaven la defensa zonal de l’Olesa. L’equip va saber interpretar en quines facetes del joc s’havia de fer fort i a partir d’una molt bobna defensa, es va anotar el parcial per 29 a 17 i va capgirar el marcador fins al 63 a 59.

Un darrer període emocionant, on els vermells van manar sempre al marcador i van acabar consolidant una victòria molt treballada per 76 a 68.

L’equip es manté segon a la classificació amb 13 victòries i 2 derrotes amb un primer tram de temporada excel·lent. El proper rival serà el difícil CB Viladecans-Sant Gabriel, un equip que a l’anada va posar les coses molt difícils als nostres.

Guti, Sergi (4), Lluís (7), Jordi (4), Adrià (5), Oriol (12), Xavi (6), Christian (11), Rafa (10), Manel (8), Marc (9)

Parcials. 17-20 / 17-22 / 29-17 / 13-9

Resultat final. Els Monjos BC 76 – 68 CB Corbera

20150118_174633

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s