Segona victòria de l’any del sub25

Un inici dubtós en defensa i amb un defensa zonal de l’equip rival que va costa trencar en el primer quart, va fer que el primer quart fos dubtós amb algunes perdudes i distraccions en defensa, això va fer que l’equip fos per sota en el marcador al final del quart 12 -15.

Bona reacció en el joc només sortir a la 2 quart on es produeix un pas endavant en defensa i un ritme més alt en atac trencant bé la zona de l’equip rival amb una bona aportació ofensiva d’Andres Palomares i Ricard Colom aconseguint entre els dos un parcial de 12-0, arribant al final del quart 29-21.

Un bon tercer quart en defensa i sortint ràpid al contraatac fa que l’equip se’n vagi en el marcador posant una bona diferència arribant als 23 punts amunt, distància que es mantindria durant tot el partit.

Darrer quart si relaxació tot i la diferència l’equip manté un bon ritme i aconsegueix acabar el partit amb la diferència de 25 punts dalt.

Grau (3), Gabry (9), Fran (4) , Buisan (5), Nil (8), Luque (10), Miquel, Ton 2), Alejandro (3), Andres (13), Colom (10)

Parcials. 12-15 / 17-6 / 23-7 / 15-14

Resultat final. Els Monjos BC 67 – 42 CB Masquefa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s