L’infantil perd per obrir l’any

Primer partit de la segona volta per els jugadors de Fran Carrion i Gerard Serramià, el partit començava molt igualat amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, però cap al final de la primer part els locals aconseguien fer un parcial de 11-0 i el marcador quedava 17-8 al primer quart.

La segona part els visitants van millorar l’atac com la defensa i van aconseguir reduir la diferencia a 6 punts però al final de la segona part els locals aprofitaven que els visitants van afluixa en defensa i van fer un parcial de 8-0 i deixaven el marcador amb un 31-17.

La tercera part els locals van saber aprofitar la seva alçada per controlar el rebot i poder sortir al contraatac on els visitants es van veure superats clarament i la tercera part acabava amb un marcador de 46-21.

La quarta part continuava igual que la tercera part on els visitants no van saber refer-se de la diferencia de punts del marcador on el marcador final va ser 67-23, tot i el resultat bones sensacions.

Cal seguir treballant.

Resultat final. CB Santfeliuenc 67 – 23 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s