El sub21 preferent guanya al cuer

Els nois de Nil Alemany tancaven la primera volta contra el cuer de grup que encara no coneix la victòria. L’equip arribava amb diferents baixes sobretot en el joc interior, i pujaven del júnior Marc Clemente i Aleix Fontanals, mentre que del sub21 B venia Enric Ametller.

Inici molt igualat, on els vermells liderats en atac per Pol Celis (18 punts al primer quart) aconseguien atacar la defensa zonal dels visitants que van plantejar durant els 40 minuts del partit. En el segon quart els locals van pujar el nivell defensiu i els va permetre atacar la zona rival a base de contraatacs culminats per Adrià Roig.

A la represa, els visitants van sortir amb la intenció de remuntar el partit, però l’encert exterior dels vermells va frenar les aspiracions dels de Tarragona. En el darrer quart els nostres van controlar molt be el marcador amb un joc coral d’equip i van sumar una nova victòria per acabar amb bon peu la primera volta.

El següent partit obrirà la segona volta i es jugarà un altre cop a casa. És contra un rival directe de la taula, que ja es va guanyar en el partit de anada.

Xavi (9), Gabri (2), Roig (9), Gerard (10), Pol (33), Aleix (2), Clemente, Enric (1), Ernest (4), Dani

Parcials. 23-17 / 15-9 / 17-20 / 15-8

Resultat final. Els Monjos BC 70 – 54 CB Tarragona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s