Magnifica tornada de vacances del sub25

Després del descans de nadal, es varen veure les cares amb La Palma com equip de mitja taula no posaria fàcils les coses a un Monjos que venia tocat per 4 importants baixes que varen suplir amb jugadors del sub21 preferent, Xavi Monsalve i Gerard Serramià.

Bon inici de partit, on els vermells posen un ritme alt des de l’inici del quart prenent avantatge al marcador amb un grandiós Ton Mercè, que anota 19 punts al llarg del partit, i un bon joc interior d’Adrià Luque i Ricard Colom anotant 14 punts cadascú.

Aquesta bona arrancada de partit es veu reflectida al lluminós amb una diferència 11 punts, gràcies a la intensa defensa, sortint a mossegar als contraatacs i jugant bones possessions que acabaren amb clares penetracions.

Segueix la bona línia de partit al segon quart arribant a marcar un parcial de 10 – 27, però en aquest moment un petit excés de confiança, dóna l’oportunitat de tornar a ficar al rival al partit, castigant amb tirs de mitja distància i dos triples que deixa un marcador ajustat arribant a un 27 – 33, però tot i així, l’equip acaba el quart amb bones condicions posant una distància de 8 punts amunt.

Si bé la imatge del segon quart va ser d’equip confiat, la del tercer quart no va tenir res a veure, amb el cap posat a la classificació, fan un quart espectacular, amb una defensa molt intensa, forçant al rival a cometre pèrdues de pilota i en definitiva la clau per pujar uns atacs, construïts amb molt de seny, trencant la zona de La Palma amb un joc estàtic de llibre, seguint al peu de la lletra les ordres del tècnic als vermells ja els va servir per sentenciar el match, anotant 20 punts amb 6 minuts, marcant una diferència de 20 punts. Gràcies a l’aportació dels dos triples de Ton Mercè i uns altres dos de Fran Carrión, arribem al final del quart amb el marcador 42 – 67.

Últim quart on els monjos no baixa la guàrdia i segueix treballant tot i la diferencia de punts, seguint amb una bona defensa i un bon joc en atac, remata el partit amb el marcador 62 – 91, forjant una victòria que ens segueix deixant a la part alta de la classificació en una lliga molt igualada amb els equips capdavanters.

Xavi (4), Gabry (6), Fran (10), Gerard (5), Buisan (12), Luque (14), Ton (19), Alejandro (7), Colom (14)

Parcials. 10-21 / 19-16 / 13-30 / 20-24

Resultat final. CB La Palma 62 – 91 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s