Final ajustat del Sub21 B

Els jugadors de Els Monjos visitaven la pista del CB Sant Just, a l’últim partit de la primera volta de la lliga.

Durant els primers minuts va estar present la falta d’encert per part dels dos equips, arribant al minut 6 de partit amb el resultat de 8-6 a favor dels locals. Aleshores, els nostres jugadors van capgirar el marcador amb un parcial de 4-12, amb una gran aportació ofensiva de Raul Cacho i Fredi Contreras.

El segon quart, va estar fortament dominat per l’equip local, mentre que els nostres lluitaven perquè no s’escapessin en el marcador, arribant al descans amb el resultat de 31-30 a favor dels de Sant Just.

A la tornada del descans, es van viure els millors 10 minuts dels jugadors de Els Monjos, on amb un parcial de 5-12 durant tot el quart i realitzant un joc molt més dinàmic que anteriorment finalitzat majoritàriament per Dani Regener que va fer que s’arribés a l’últim quart amb un avantatge de 6 punts a favor.

L’últim quart, els locals van saber portar el joc on ells volien, controlant la situació i sobretot, anotant els tirs lliures que serien tan decisius al final del partit.

Marc (3), Dani F, Raul (5), Fredi (10), Enric (2), Pau (2), Dani R (18), Rai (9), Amin (2)

Parcials.  12-19 / 19-11 / 5-12 / 18-9

Resultat final. CB Sant Just  54 – 51 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s