Exhibició del sènior

Aquest passat dissabte el sènior es desplaçava a la pista del Corbera amb la il·lusió de retrobar les bones sensacions amb què va acabar el 2014.

Mermat per la baixa d’Adrià Hernández, Manel Ruiz es va erigir en el base titular de l’equip i, juntament amb Christian Esteban, van aportar les primeres solucions de l’atac vermell. Després d’un intercanvi de cistelles inicial, la pressió i la defensa de Sergi Martí, disparava als Monjos al marcador fins a tancar el primer període amb un 16 a 25 favorable.

Al segon quart, el ritme del joc va baixar, condicionat per l’arbitratge. Els Monjos no es sentia còmode damunt el parquet però, tot i això, va guanyar el parcial i va marxar al descans amb un clar 29 a 43 a favor.

Va ser a la represa, on els nostres van trobar l’equilibri i la solidesa que Marc Font i Mònica Contreras van reclamar als minuts de descans. Un gran Oriol Franco i una gran aportació de Marc Guirao i Jordi Ràfols van disparar a l’equip a més de 20 punts d’avantatge assolint una màxima diferència per tancar el tercer quart (38 a 62).

Als darrers deu minuts, l’equip, lluny de relaxar-se, va seguir treballant al seu màxim nivell. L’aportació rebotejadors de Lluís Bargalló i les assistències de Marc Guitérrez, juntament, amb l’encert de Rafa Ruiz i Xavi Toledano, van endossar un sever parcial de 0 a 21 que feia alçar a l’equip fins al 47 a 89 final.

Ara, l’equip segueix en segon lloc de la classificació, augmentant el seu avantatge en aquestes posicions que donen l’ascens de categoria. El proper partit serà diumenge al pavelló municipal davant un molt bon equip com és el Nou Bàsquet Olesa per tancar la primera volta de la competició.

Guti (3), Sergi (6), Lluís (2), Jordi (4), Oriol (10), Xavi (12), Christian (11), Rafa (20), Manel (7), Marc (14)

Parcials. 16-25 / 13-18 / 9-19 / 9-27

Resultat final. CB Corbera 47 – 89 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s