El sub21 preferent recupera sensacions

Els nois de Nil Alemany estrenaven el 2015 a la pista del Torreforta, rival de la part alta i amb moltes baixes al joc interior. Enric Atmetller del sub21 B i Aleix Fontanals del júnior reforçaven l’equip.

Inici amb poques defenses i intercanvis de cops dels dos equips. Per la banda visitant un gran Gerard Serramià liderava l’equip en anotació fent-se gran sota els taulells. En el segon quart els vermells no van poder seguir el ritme i es locals van agafar la primera avantatge del partit gràcies a còmodes contraatacs.

A la represa, a diferència de partits anteriors l’equip va fer un pas endavant per tornar a entrar al partit, i una gran defensa d’equip i liderats en atac per Pol Celis els nostres s’apropaven fins a 5 punts en el marcador. En el darrer quart les forses no van arribar per competir els instants finals i els locals van dominar els últims minuts per endur-se la victòria.

Cal destacar el gran partit de Gabry Vivó i Carles Gómez, molt complets durant tots els minuts. Així recuperem les bones sensacions i l’equip dona un gran pas per torna a competir el que queda de temporada. El proper partit tancarà la primera volta, ens visitarà a casa el cuer del grup que encara no coneix la victòria.

Xavi (2), Gabri (9), Batalla (4), Gerard (14), Pol (13), Aleix, Carles (9), Enric (2), Ernest

Parcials. 18-13 / 22-10 / 11-18 / 17-12

Resultat final. AD Torreforta 68 – 53 Els Monjos BC

20150110_183204

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s