Enorme partit del sub21 B

El sub21 B arribava a casa del co-líder amb intenció de plantar cara a un dels equips més forts de la categoria.

Tot i així, un parcial de sortida de 18-5 en el primer quart per part dels locals semblava que deixaria als nostres tocats i enfonsats. En l’inici del segon quart, amb un parcial de 3-11, liderat per l’encert anotador d’Enric Ametller va revifar l’ambició dels seus companys d’equip. L’equip local, per la seva banda, no es va deixar intimidar i va reaccionar amb un parcial de 12-2 abans del descans, per deixar el marcador en un 35-21.

A la tornada del descans, amb la intenció de fer suar a l’equip local per emportar-se la victòria, els nostres van reaccionar positivament amb una zona molt ben treballada per part de tots els jugadors, que va permetre punts fàcils al contraatac i dos triples de Rai Mestre, que feien creure en la remuntada, col·locant als jugadors dels Monjos a només 5 punts de diferència.

Finalment, l’últim quart va estar portat molt correctament per l’equip local que, tot i haver-se posat nerviós en alguns moments del partit, es va emportar la victòria que els va semblar molt amarga, que contrastava amb la satisfacció d’haver plantat cara dels nostres.

Marc (4), Jeudi (8), Dani F, Raul (5), Fredi (4), Enric (8), Pau, Dani R (8), Rai (8),

Parcials. 18-5 / 17-16 / 8-13 / 12-11

Resultat final. ASFE Sant Fruitós 55 – 45 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s