El sub21 preferent no aixeca cap

Un altre partit fluix dels vermells, sobretot la primera part on es van veure atropellats pels locals que no van baixar el ritme en cap moment. Amb aquesta derrota els de Nil Alemany s’enfonsen a la part baixa de la taula.

Inici fluix en defensa i caòtic en atac. Els visitants sense orde perdien infinitat de pilotes que permeten contraatacs fàcils que els de Barcelona no desaprofitaven. Si no era de contraatac, era de segona oportunitat o de tir lliure on els vermells regalaven 2+1 i jugaven amb una passivitat molt preocupant.

Al descans un equip molt més mentalitzat va salvar l’orgull i va igualar molt més els parcials, evitant així una derrota molt més dura. La segona part ha de servir d’exemple per al pròxim partit i es el punt de partida per torna a construir un equip guanyador i competitiu com el de les primeres jornades.

El següent partit serà l’últim de l’any, diumenge al pavelló a les 16.00h, contra el CB Cornellà, tercer classificat i un dels equips més forts del grup.

Xavi (5), Gabri (4), Batalla (2), Gerard (10), Pol (9), Carles (5), Víctor (2), Ernest (6), Dani (6)

Parcials. 19-7 / 29-12 / 18-14 / 22-16

Resultat final. AESC Ramon Llull 88 – 49 Els Monjos BC

20141213_155739

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s